KOORDYNATOR GASTRONOMII

Oferujemy:

  • stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • benefity pozapłacowe
  • możliwość wdrażania własnych pomysłów i budowania doświadczeń zawodowych w wyjątkowym obiekcie i lokalizacji
  • pracę w dynamicznie rozwijającej się Grupie

Zadania:

  • organizacja pracy restauracji Jazz Bar
  • organizacja oraz nadzór nad przebiegiem imprez (bankiety, eventy i część gastronomiczna konferencji)
  • prowadzenie całokształtu zagadnień związanych z zamawianiem, realizacją i rozliczaniem gastronomii organizowanych imprez (kontrola i nadzór food cost)
  • kontrola jakości produktów i usług
  • organizowanie i nadzór nad pracą obsługi kelnerskiej i barmańskiej (w tym planowanie i rozliczanie czasu pracy)
  • organizowanie / prowadzenie szkoleń dla podległych pracowników
  • przygotowywanie bieżących zamówień, przyjmowanie dostaw i nadzór nad gospodarką magazynową
  • bieżące raportowanie do managera obiektu

Wymagania:

  • wykształcenie średnie
  • 2-letnie doświadczenia w branży gastronomicznej
  • dyspozycyjność
  • znajomość pakietu MS Office i programów do zarządzania w gastronomii
  • znajomość j. angielskiego na poziomie komunikatywnym (mile widziana)
  • kreatywność, zdolności organizacyjne
  • umiejętność wyznaczania / rozliczania celów i proaktywna postawa

 

KELNER /KELNERKA

Oferujemy:

  • długoterminowe zatrudnienie na umowę o pracę lub zlecenie na sezon
  • elastyczny grafik
  • możliwość rozwoju zawodowego w ramach Resortu
  • pracę w zgranym zespole pod okiem doświadczonych managerów
  • benefity pozapłacowe (prywatna opieka medyczna, rabatowa karta pracownicza)
  • możliwość zakwaterowania

Wymagania:

  • mile widziane doświadczenie w pracy na stanowisku kelnerka/kelner
  • dobra organizacja pracy
  • zaangażowanie

 

KUCHARZ / KUCHARKA

Oferujemy:

  • długoterminowe zatrudnienie na umowę o pracę lub zlecenie na sezon
  • elastyczny grafik
  • dużą samodzielność i możliwość rozwoju zawodowego w ramach Resortu
  • pracę w zgranym zespole pod okiem doświadczonych Szefów Kuchni
  • benefity pozapłacowe (prywatna opieka medyczna, rabatowa karta pracownicza)
  • możliwość zakwaterowania

Wymagania:

  • doświadczenie w pracy na stanowisku kucharz
  • bardzo dobra organizacja pracy
  • znajomość przepisów sanitarnych
  • samodzielność, odpowiedzialność, zaangażowanie, kreatywność

 

POMOC KUCHENNA

Oferujemy:

  • długoterminowe zatrudnienie na umowę o pracę lub zlecenie na sezon
  • elastyczny grafik
  • możliwość rozwoju zawodowego w ramach Resortu
  • pracę w zgranym zespole pod okiem doświadczonych Szefów Kuchni
  • benefity pozapłacowe (prywatna opieka medyczna, rabatowa karta pracownicza)
  • możliwość zakwaterowania

Wymagania:

  • mile widziane doświadczenie w pracy na stanowisku pomoc kuchenna
  • dobra organizacja pracy
  • zaangażowanie

 

SZEF KUCHNI

Oferujemy:
* stabilne zatrudnienie na umowę o pracę lub kontrakt managerski
* dużą samodzielność i możliwość rozwoju zawodowego w ramach Grupy
* profesjonalny zespół i dobrą atmosferę w pracy
* benefity pozapłacowe

Zadania:
* zarządzanie zespołem kucharzy i pomocy kuchennych (organizowanie i rozliczanie pracy, motywowanie i rozwijanie zespołu).
* kontrola poprawności przygotowywania i podawania posiłków zgodnie ze standardami jakościowymi.
* zapewnienie wysokiej jakości obsługi oraz jakości serwowanych dań
* tworzenie menu oraz ofert gastronomicznych
* przygotowywanie oraz organizacja pokazów kulinarnych
* współpraca z działem sprzedaży i marketingu w kwestii ustaleń menu na eventy, konferencje, bankiety, przyjęcia
* regularna inwentaryzacja produktów spożywczych, sprzętu i wyposażenia
* poprawne ewidencjonowanie strat i rozchodów magazynowych
* realizacja założonych wskaźników (m.in. food cost)
* ustalanie grafików i rozliczanie czasu pracy podległych pracowników

Wymagania:
* minimum 3 lata doświadczenia na stanowisku szefa kuchni
* znajomość zasad opracowywania receptur
* znajomość rynku produktów żywnościowych
* znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym
* umiejętność zarządzania kosztami w gastronomii
* doświadczenie w kierowaniu zespołem
* doskonała znajomość aktualnych trendów gastronomicznych
* praktyczna znajomość przepisów HACCP
* samodzielność i umiejętność organizacji pracy własnej oraz zespołu
* umiejętność motywowania pracowników, delegowania i egzekwowania zadań

 

CV prosimy kierować na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Prosimy o zamieszczenie w cv klauzuli:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

Pełną informację odnośnie przetwarzania Twoich danych osobowych znajdziesz tutaj

Używamy plików cookies

W tej witrynie stosujemy pliki cookies i podobnych technologii m.in. w celach: świadczenia usług, analiz, statystyk, reklamy. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies i podobnych technologii. Więcej w „Informacja o plikach cookies” w Polityce Prywatności. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Czytaj więcej…

Zrozumiałem