KOORDYNATOR GASTRONOMII
Oferujemy:
- stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- benefity pozapłacowe
- możliwość wdrażania własnych pomysłów i budowania doświadczeń zawodowych w wyjątkowym obiekcie i lokalizacji
- pracę w dynamicznie rozwijającej się Grupie
Zadania:
- organizacja pracy restauracji Jazz Bar
- organizacja oraz nadzór nad przebiegiem imprez (bankiety, eventy i część gastronomiczna konferencji)
- prowadzenie całokształtu zagadnień związanych z zamawianiem, realizacją i rozliczaniem gastronomii organizowanych imprez (kontrola i nadzór food cost)
- kontrola jakości produktów i usług
- organizowanie i nadzór nad pracą obsługi kelnerskiej i barmańskiej (w tym planowanie i rozliczanie czasu pracy)
- organizowanie / prowadzenie szkoleń dla podległych pracowników
- przygotowywanie bieżących zamówień, przyjmowanie dostaw i nadzór nad gospodarką magazynową
- bieżące raportowanie do managera obiektu
Wymagania:
- wykształcenie średnie
- 2-letnie doświadczenia w branży gastronomicznej
- dyspozycyjność
- znajomość pakietu MS Office i programów do zarządzania w gastronomii
- znajomość j. angielskiego na poziomie komunikatywnym (mile widziana)
- kreatywność, zdolności organizacyjne
- umiejętność wyznaczania / rozliczania celów i proaktywna postawa
KELNER /KELNERKA
Oferujemy:
- długoterminowe zatrudnienie na umowę o pracę lub zlecenie na sezon
- elastyczny grafik
- możliwość rozwoju zawodowego w ramach Resortu
- pracę w zgranym zespole pod okiem doświadczonych managerów
- benefity pozapłacowe (prywatna opieka medyczna, rabatowa karta pracownicza)
- możliwość zakwaterowania
Wymagania:
- mile widziane doświadczenie w pracy na stanowisku kelnerka/kelner
- dobra organizacja pracy
- zaangażowanie
KUCHARZ / KUCHARKA
Oferujemy:
- długoterminowe zatrudnienie na umowę o pracę lub zlecenie na sezon
- elastyczny grafik
- dużą samodzielność i możliwość rozwoju zawodowego w ramach Resortu
- pracę w zgranym zespole pod okiem doświadczonych Szefów Kuchni
- benefity pozapłacowe (prywatna opieka medyczna, rabatowa karta pracownicza)
- możliwość zakwaterowania
Wymagania:
- doświadczenie w pracy na stanowisku kucharz
- bardzo dobra organizacja pracy
- znajomość przepisów sanitarnych
- samodzielność, odpowiedzialność, zaangażowanie, kreatywność
POMOC KUCHENNA
Oferujemy:
- długoterminowe zatrudnienie na umowę o pracę lub zlecenie na sezon
- elastyczny grafik
- możliwość rozwoju zawodowego w ramach Resortu
- pracę w zgranym zespole pod okiem doświadczonych Szefów Kuchni
- benefity pozapłacowe (prywatna opieka medyczna, rabatowa karta pracownicza)
- możliwość zakwaterowania
Wymagania:
- mile widziane doświadczenie w pracy na stanowisku pomoc kuchenna
- dobra organizacja pracy
- zaangażowanie
SZEF KUCHNI
Oferujemy:
* stabilne zatrudnienie na umowę o pracę lub kontrakt managerski
* dużą samodzielność i możliwość rozwoju zawodowego w ramach Grupy
* profesjonalny zespół i dobrą atmosferę w pracy
* benefity pozapłacowe
Zadania:
* zarządzanie zespołem kucharzy i pomocy kuchennych (organizowanie i rozliczanie pracy, motywowanie i rozwijanie zespołu).
* kontrola poprawności przygotowywania i podawania posiłków zgodnie ze standardami jakościowymi.
* zapewnienie wysokiej jakości obsługi oraz jakości serwowanych dań
* tworzenie menu oraz ofert gastronomicznych
* przygotowywanie oraz organizacja pokazów kulinarnych
* współpraca z działem sprzedaży i marketingu w kwestii ustaleń menu na eventy, konferencje, bankiety, przyjęcia
* regularna inwentaryzacja produktów spożywczych, sprzętu i wyposażenia
* poprawne ewidencjonowanie strat i rozchodów magazynowych
* realizacja założonych wskaźników (m.in. food cost)
* ustalanie grafików i rozliczanie czasu pracy podległych pracowników
Wymagania:
* minimum 3 lata doświadczenia na stanowisku szefa kuchni
* znajomość zasad opracowywania receptur
* znajomość rynku produktów żywnościowych
* znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym
* umiejętność zarządzania kosztami w gastronomii
* doświadczenie w kierowaniu zespołem
* doskonała znajomość aktualnych trendów gastronomicznych
* praktyczna znajomość przepisów HACCP
* samodzielność i umiejętność organizacji pracy własnej oraz zespołu
* umiejętność motywowania pracowników, delegowania i egzekwowania zadań
CV prosimy kierować na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Prosimy o zamieszczenie w cv klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).
Pełną informację odnośnie przetwarzania Twoich danych osobowych znajdziesz tutaj